Δίπλα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας ο Φάνης Σπανός και ο Ευάγγελος Κούκουζας στην έκθεση FOOD EXPO (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.
Με την παρουσία της Περιφέρειας και τη συμμετοχή στο 300 τ. μ. περίπτερό της, 32 επιχειρήσεων του κλάδου από τη Στερεά Ελλάδα.

Δίπλα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας.


“Συνεπείς στην επιλογή μας για καλά προετοιμασμένη φυσική παρουσία σε δυνατές εμπορικές κλαδικές εκθέσεις, ως αποδεδειγμένα (δεκάδες χιλιάδες οι επισκέπτες του τριημέρου), ένα απο τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία προσέγγισης με τις αγορές – στόχους, τους δυνητικούς πελάτες αλλά και τους ανταγωνιστές.


Ικανοποιημένοι από το σχεδιασμό των προωθητικών ενεργειών, την παρουσίαση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, την ενέργεια των ανθρώπων των επιχειρήσεων του τοπου μας.
Καθώς επίσης, από το ενδιαφέρον που προσέλκυσαν και τον απολογισμό των συμφωνιών που διαπραγματεύτηκαν.

- Διαφήμιση -


Με ένα ιδιαίτερο θετικό αποτύπωμα της Περιφέρειας, των επιχειρήσεων της και των προϊόντων τους, όπως συμπυκνωμένα παρουσιάστηκε στο αφιερωματικό γαστρονομικό event της Έκθεσης. Και όπως θα καταγραφεί και σε όλες τις άλλες εμπορικές κλαδικές εκθέσεις που ακολουθούν, και στις οποίες η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει να ειναι παρούσα.


Χαίρομαι και υπερηφανεύομαι ως Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, που αποτελώ – μαζί με τον Περιφερειάρχη – μέρος του σχεδιασμού και της εκτέλεσης όλης αυτής της δημιουργικής προσπάθειας”, δήλωσε ο Ευάγγελος Κούκουζας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!