Εύβοια: Ο Σίμος Κεδίκογλου στέλνει το μήνυμα της καθαρής νίκης της ΝΔ σε όλο το νησί (βίντεο – φωτογραφίες από την περιοδεία του)

Με την προεκλογική περίοδο να έχει ξεκινήσει και επισήμως, ο πρώην υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου έχει προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του, με στόχο να έχει η ΝΔ ένα ποσοστό που θα της δίνει, όχι μόνο καθαρή νίκη, αλλά και αυτοδυναμία, προκειμένου να μπορεί να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις και να εφαρμόσει το πολιτικό της πρόγραμμα.

Η σημερινή του περιοδεία στα δημοτικά διαμερίσματα της Βοιωτικής ακτής της Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε τόσο για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του στις εκλογές της 1ης κάλπης, όσο και για να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το μήνυμα της καθαρής νίκης και της αυτοδυναμίας της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές.

Ο Σίμος Κεδίκογλου έγινε θερμά δεκτός από τους πολίτες, που έσπευσαν και εκείνοι με την σειρά τους να τον συναντήσουν από κοντά και να τον συγχαρούν για την πρώτη νίκη.

Οι νέες περιοδείες του, έχουν στόχο εκτός από την διατήρηση και την αύξηση του εκλογικού αποτελέσματος της ΝΔ και στην δεύτερη κάλπη, κομβικές και ουσιαστικές συναντήσεις για την καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!