Σκύρος : Οργισμένη αντίδραση από τον Νίκο Μαυρίκο “για όσους δεν έρχονται στα συμβούλια”


Ο δήμαρχος με σκληρή ανακοίνωση του που κάνει ουσιαστικά λόγο για κοροϊδία και προσβολή των πολιτών δείχνοντας προς τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν παρευρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Ιουνίου με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί.


Η ανακοίνωση :


Αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου της 27/6/2023
Για πρώτη φορά στις 27 Ιουνίου δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω μη απαρτίας. Το εν λόγω συμβούλιο ήταν πολύ σημαντικό διότι εμπεριείχε 13 σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης όπως την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού, τη φύλαξη του δάσους ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, την προμήθεια υδροφόρων οχημάτων στο πλαίσιο πολιτικής προστασίας κ.λ.π, τα οποία θα συζητηθούν στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση.
Ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στους παρόντες τονίζοντας την ευθύνη και την υπευθυνότητα που έχει κάθε Δημοτικός Σύμβουλος με την εκλογή του. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι “η πολιτική απουσία των μελών, εν προκειμένω κυρίως από την Αντιπολίτευση, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προσβάλλει τους δημότες που τους εμπιστεύθηκαν”.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!