Εύβοια: Στην εθελοντική δεντροφύτευση στη Ν. Λάμψακο ο Σύλλογος “Αναξαγόρας”

Με μια ελπιδοφόρα εθελοντική δράση ξεκίνησε ο μήνας, καθώς το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 φυτεύτηκαν 180 νέα δέντρα στον χώρο γύρω από το Γυμνάσιο Νέας Λαμψάκου, ύστερα από πρωτοβουλία, κάλεσμα και διοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων.

Εθελοντές κάθε ηλικίας συνέβαλαν σε αυτό, βάζοντας το πρώτο, μα πολύ σημαντικό λιθαράκι για την αξιοποίηση του χώρου, με την ελπίδα και την προσδοκία να φροντίσουμε όλοι μαζί να παραμείνει καθαρός και να αναπτυχθεί από οικολογικής και αισθητικής άποψης. 

Στην δενδροφύτευση συμμετείχαν οι Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Αναξαγόρας» Ν. Λαμψάκου, Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Πιτυούσα» Ν. Λαμψάκου, Α.Σ «Ελλήσποντος» Ν. Λαμψάκου, Γ.Α.Σ «Αναξιμένης» Ν. Λαμψάκου, Σύλλογος Αλιέων «Ο Ποσειδών» Ν. Λαμψάκου, Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Αναγέννηση» Αγίου Νικολάου, το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου.

Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και την παρουσία τους τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ληλαντίων Δημήτρη Σέρρα, τον Αντιδήμαρχο Έργων Βασίλη Γουρνή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Λαμψάκου Γιάννη Μακρίδη.

- Διαφήμιση -

Όλοι μαζί καταφέρνουμε περισσότερα και σπουδαίοτερα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!