Εύβοια: Στην οινική βραδιά του ξάδερφου του ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Στην οινική βραδιά που διοργάνωσε ο ξάδερφος του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, οινολόγος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στο XENIA στο Φρούριο Χαλκίδος, βρέθηκε με μεγάλη του χαρά ο Δήμαρχος, όπου για ακόμα μια φορά είχε την χαρά να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γαστρονομίας με καλό κρασί και πολλούς φίλους.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του

Χθες 9 Φεβρουαρίου, είχα την τιμή και την χαρά να παρευρεθώ σε μία εξαιρετική οινική βραδιά που διοργάνωσε ο ξάδερφος μου οινολόγος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στο XENIA πάνω στο Φρούριο Χαλκίδος.
Γιώργο για ακόμη μια φορά μας ταξιδεψες σε ένα υπέροχο γαστρονομικό – οινικό ταξίδι..!
Είσαι ένας αρτίστας οινολόγος, που με τον διεισδιτικό, αισθαντικό λόγο σου, είναι σαν να κρατάς μια παλέτα αρωμάτων και συναισθημάτων..!!
Κάθε οινική σου εκδήλωση είναι ξεχωριστή, η μία είναι καλύτερη από την άλλη και μέσα από αυτές τις όμορφες οινικές βραδιές, αναδεικνύεται απεριφραστα το καλό εμφιαλωμένο Ευβοϊκό κρασί..!
Συγχαρητήρια ξάδερφε!!
Πολλά συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στους Οινοποιούς της Εύβοιας, για τα εκπληκτικά κρασιά που μας πρόσφεραν!
Ο Ευβοϊκός αμπελώνας, μέσα από τα οργανωμένα Οινοποιεία, έχει κάνει πλέον δυναμική την παρουσία του στο οινικό χάρτη, προβάλλοντας σπουδαία και εξαιρετικά κρασιά!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά το XENIA για την ζεστή φιλοξενία και τα εκπληκτικά πιάτα που μας σέρβιρε! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!