Χαλκίδα: Μουσικό απόγευμα αφιερωμένο στο πιάνο από το Λύκειο Ελληνίδων

Το Μουσικό Τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Χαλκίδας ξεκινώντας μια σειρά γνωριμίας με τα μουσικά όργανα και τα είδη μουσικής που εκπροσωπούν, οργάνωσε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ένα μουσικό απόγευμα αφιερωμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή κορυφαία όργανα το Πιάνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Λ.Ε.Χ. «Το σπίτι με τα Αγάλματα», την οποία πλαισίωσαν οι κες Ευρώπη Παπανικολάου και Στέλλα Ενωτιάδου σε έργα των συνθετών Brams, Beethoven, Gershwin, Κωνσταντινίδη και Χατζιδάκη.

Τα σχόλια που απέσπασε ήταν κατά γενική ομολογία εγκωμιαστικά για την εκδήλωση αυτή εκ μέρους του μουσικού τμήματος του Λ.Ε.Χ., με την παρότρυνση να δοθεί και ανάλογη συνέχεια στο άμεσο μέλλον.

Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας κα Μαρία Κωτσή, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Αναστασία Μακαρώνα Ψυχογιού, η Γενική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου ο “Καλός Σαμαρείτης” κα Αργυρούλα Αφράτη, Αρχιμουσικός του Δήμου Χαλκιδέων κος Πέτρος Πρόκος, η διευθύντρια επικοινωνίας της Internation Action Art του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, δημοσιογράφος κα Σταματούλα Λεβέντη, πλήθος μελών και φίλων του Λ.Ε.Χ. καθώς και το φιλόμουσο κοινό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!