Χαλκίδα: Στο Bazaar του ιδρύματος “Τάσος Γεωργιάδης” ο Σίμος Κεδίκογλου – Προσέφερε τα χειροποίητα πλεκτά της συζύγου του (φωτό)

Για ακόμα μία χρονιά το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης”, τηρώντας την χριστουγεννιάτικη παράδοση ετών, διοργανώνει και φέτος μεγάλο χριστουγεννιάτικο Bazaar. Εθελόντριες προσφέρουν χειροποίητα γλυκίσματα, διακοσμητικά είδη αλλά κυρίως Βασιλόπιτες κ.α.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο η σύζυγος του βουλευτή ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, Ελισάβετ Κατσαμάκη, προσέφερε ως δωρεά τις δικές της πλεκτές χειροποίητες δημιουργίες, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο το bazaar, καθώς τιμά και στηρίζει διαχρονικά το έργο τους.

“Δωρίζοντας τις δημιουργίες της αγαπημένης μου Ελισάβετ, στο καθιερωμένο εορταστικό bazaar του ιδρύματος Τάσος Γεωργιάδης”, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα φιλοτεχνημένη από τον γιό τους Βασίλη!

Μιας και την τελευταία φορά οι τσάντες που έφτιαξα πουλήθηκαν από τις πρώτες ώρες, να ενημερώσω για όσους θα βρίσκεστε Χαλκίδα ότι από το απόγευμα θα βρίσκονται οι καινούριες στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας (Μέγαρο Κότσικα) στο φιλανθρωπικό bazaar και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Τασος Γεωργιάδης”. Φέτος έφτιαξα και παιδικά σοσονακια απο 0-12 μηνών απο 100% μαλλί μερινός. Καλές γιορτές!

Υ.Γ. Το bazaar θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 28 μέχρι το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, δήλωσε η Ελισάβετ Κατσαμάκη σε ανάρτησή της, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφία από τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες της.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!