Συναγερμός για άνδρα που κυνηγούσε με μαχαίρι 17χρονο και μετά «ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα

Ο άνδρας ήταν ημίγυμνος με μαύρο παντελόνι – Ο ανήλικος κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί –  Ελέγχεται η πληροφορία ότι στο διαμέρισμα βρίσκεται και μια γυναίκα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αστυνομία για έναν άνδρα που απείλησε με μαχαίρι ένα 17χρονο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 17.30 όταν περιοικοι πλησίον των οδών Στ. Μακρυγιάννη και Σωκράτους κάλεσαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν πως ένας άνδρας, ημίγυμνος με μαύρο παντελόνι, κυνήγησε και απείλησε με μαχαίρι έναν 17χρονο.

Θεσσαλονίκη: Απείλησε με μαχαίρι 17χρονο και "ταμπουρωθηκε" σε διαμέρισμα

Ο ανήλικος κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ενώ ο άνδρας μπήκε στο διαμέρισμά που βρίσκεται στον ημιόροφο πολυκατοικίας και «ταμπουρώθηκε» για να μην συλληφθεί.

- Διαφήμιση -

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και η ΟΠΚΕ καθώς οι αστυνομικοί ελέγχουν την πληροφορία στο διαμέρισμα να βρίσκεται μαζί με τον άνδρα μια γυναίκα και το ενδεχόμενο να διατρέχει κίνδυνο.

thessalonik__4_

Σύμφωνα με ανθρώπους της γειτονιάς, ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Στους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί στην είσοδο και προσπαθούν να συνομιλήσουν μαζί του, απευθύνεται με φωνές και τους ζητάει να αποχωρήσουν.

thessalonik__3_
thessalonik__2_
thessalonik__1_

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!