Χαλκίδα-Έγκλημα: Στον ανακριτή η γυναίκα που μαχαίρωσε άγρια τον Σάκη Νικολάου-Πως πέρασε την νύχτα

Της Μαρίας Καράπα

Στον ανακριτή οδηγείται σε λίγη ώρα η 38χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για παν ενδεχόμενο . Η ακριβής ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως αλλά προσδιορίζεται περίπου στις 10. Το βράδυ της παραμονής της στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας παρέμεινε συνεχώς σιωπηλή και βυθισμένη στις σκέψεις της χωρίς να μιλά σε κανένα . Επίσης ήπιε μόνο νερό και δεν έφαγε τίποτα .

Το χρονικό της παρενόχλησης της 38χρονης που οδήγησε στην δολοφονία του 43χρόνου μας περιέγραψε στο evia online ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος γιατί έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός μου φίλος. Η γυναίκα του δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση και καταδικάζω όλα όσα έγραψαν ότι υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα τους. Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και δεν είχαν ούτε δύο χρόνια παντρεμένοι.

Η γυναίκα αυτή είχε αρχίσει από το 2021 να παρενοχλεί το θύμα και όταν το θύμα ήρθε στο γραφείο μου του είπα να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και τότε δεν έγινε αυτό γιατί είχε ενημερώσει το σύζυγό της και πραγματικά για ένα χρονικό διάστημα είχε κοπάσει και δεν τον ενοχλούσε. Η γυναίκα του θύματος γνώριζε ότι τον παρενοχλεί ερωτικά αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε στο σημείο να τον μαχαιρώσει η 38χρονη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!