Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού : Άναψαν το δέντρο από τα Καρπάθια- (60 ουάου χιλ. λαμπάκια)- Ευτυχισμένος αλλά ασκεπής john-Wayne Κοντζιάς (βίντεο -guest στο κείμενο ο Καραγκιόζης και ο Χατζηχρήστος )

Της Μαρίας Καράπα

Τρισευτυχισμένος ο Δήμαρχος της Καρδιάς μας Ιωάννης (john) Κοντζιάς ο Α’ μα ασκεπής χωρίς καπέλο όμως (τι κρίμα) άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που πραγματικά είναι εντυπωσιακό ,με τα 60.000 χιλιάδες λαμπάκια . Το γεγονός ότι οι παριστάμενοι ήταν σχεδόν οι ίδιοι αριθμητικώς -έξω τα τρία μηδενικά- μικρή σημασία έχει.

Αλλά ..”αυτοί είστε” που λέει και ο Κουτσούμπας .

Ορίστε βρε αχάριστοι, που δεν μπορείτε να εκτιμήσετε εμπαθείς ούτε τα Πασχαλινά κοντοσούβλια Χριστουγεννιάτικα, ούτε την λάμψη και το φως της αυτοδιοικητικής παρουσίας του σε όλα τα Βαλκάνια.

Ω Μικροί υπήκοοι που νομίζετε εσείς ότι θα χαλάσετε την ζαχαρένια του ομορφότερου και πιο σικάτου Hoganatou δημάρχου από ιδρύσεως των πρώτων Ελληνικών κοινοτήτων της Μολδοβλαχίας πριν την επανάσταση. (Του 1821 εννοώ όχι του Τσαουσέσκου που κατσικώθηκε )

Διότι έκανε την επανάσταση και μπράβο του . Σηκώθηκε προφανώς ένα πρωί και είπε ο Γιάννης Κοντζιάς που δεν μπορεί την αδικία στον Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού .

“Να πάρεις πίσω τις αυξήσεις στο νερό κατάλαβες! Τι είναι αυτά που κάνεις στον κοσμάκη. Πάρτο πίσω γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου!”

. Έντρομος ο Δήμαρχος άκουσε τον John Wayne Ιστιαίας και Λουτροπόλεως και την έκανε γυριστή . Τι έτσι φοράμε το καπέλο ; Αμ πως ! που έλεγε και ο Χατζηχρήστος .

Τώρα το γεγονός ότι φοράνε φέσι οι υπήκοοι από τα φέσια που τους έχει ρίξει στην εφορία είναι κάτι ποταπό .

Τυχεροί υπήκοοι μπορεί να μην έχετε φορολογικές ενημερότητες, αλλά έχετε το πιο λαμπερό δέντρο!

Χρόνια Πολλά λαμπερά και Καλή Χρονιά.

Υγ Όπως έλεγε και το Κολιτίρι στο έργο “Ο Καραγκιόζης Δήμαρχος”

“Έ ρε γλέντια Μπαμπάκο που έχουν να γίνουν στο Νέο Δημοτικό συμβούλιο…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!