Εύβοια Πάσχα : Δεν έμεινε.. πέτσα από τα αρνιά που το κρεοπωλείο Παλυβός προσέφερε μέσω των evia online και eviawoman -Τι είπαν οι τυχερές

Σχεδόν δεν πίστευαν ότι κέρδισαν την μεγάλη προσφορά για το Πάσχα -ένα ολόκληρο αρνί -οι τυχερές όταν επικοινωνήσαμε μαζί τους . Ήταν μας είπαν αμφότερες μια τεράστια έκπληξη και ένα μοναδικό δώρο για όλη την οικογένεια και τους φίλους τις σημερινές μάλιστα εποχές.

Η Φωτεινή Λαζάρου που κατοικεί στην Κάρυστο έσπευσε η ίδια στο κρεοπωλείο Παλυβός, επαινώντας τα ποιοτικά προϊόντα της επιχείρησης τα οποία γνωρίζουν σε όλη την Εύβοια. Παρέλαβε το δώρο της από την επιχείρηση που είναι οικογενειακή με παράδοση στην ποιότητα του κρέατος που προσφέρει διαχρονικά από το 1950.

Η Ελένη Ζιέμη που κατοικεί στην Χαλκίδα μας έστειλε την φωτογραφία που τα λέει όλα! Λίγο πριν εξαφανιστεί για το τραπέζι το αρνί και μείνει η φωτογραφία ως γευστική ανάμνηση….

Το evia online και το evia woman συνεχίζουν τις ποιοτικές και χρήσιμες προσφορές στους χιλιάδες αναγνώστες και τις αναγνώστριές τους που γνωρίζουν πλέον, ότι η ποιότητα που εκπροσωπούν είναι δεδομένη σε όλες τις εκφάνσεις της. Είτε αφορά το πρώτιστο την ποιοτική έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, είτε αφορά τις επιλεγμένες προσφορές μας που θα συνεχιστούν εν ευθέτω χρόνω!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!